LEGATURI SPECIALISTI

S.U.A.
1996:Delta Dunarii, schimb de opinii cu Ira C. Qeen,capitan din trupele speciale ale armatei S.U.A., pe tema alimentatiei si tratarii naturiste a bolilor în deltele râurilor.
2002:Arad,Conferinta Internationala de Terapii Complementare; Carlos Warter: discutie despre predispozitiile genetice în aparitia si evolutia bolilor.

Federatia Rusa
1990:în pustiul Kapustin Iar (200 km sud-est de Volgograd); schimb de experienta si exercitii practice privind tratarea bolilor si alimentatia cu mijloace naturale în zone desertice, cu ofiteridin trupele speciale ruse.

India
1994: în Somalia, la Mogadiscio, cu ofiteri din trupele speciale, discutie pe tema tratarii malariei cu mijloace naturale.
2002:la Conferinta Intrnationala de Terapii Complementare de la Arad, discutii cu ing. Assem Jamil Hassan si dr. Mukesh Agarwal, pe tema relatiei medicina complementara-medicina alopata.

Coreea de Nord
1995:la Bucuresti, schimb de opinii referitor la aclimatizarea ginseng-ului în Romania si folosirea preparatelor din coarne immature de cerb în tratarea bolilor.

Ungaria
1995: la Gyula, schimb de experienta cu specialistii în domeniul trapiilor complementare , în cadrul vizitei la expozitia de remedii naturiste din acesta localitate.
2002: la Arad, cu prilejul Conferintei Internationale de Terapii Complementare, cu Deri Zsuzsanna, pe tema influentei psihicului asupra tratarii bolilor.

Trinidad Tobago
2002: la Arad, cu prilejul Conferintei Internationale de Terapii Complementare, cu Sri Vasudeva, pe tema eliminarii toxinelor in cadrul curie de epurare prin stimularea respiratiei.

Italia
2002: la Arad, cu prilejul Conferintei Internationale de Terapii Complementare, schimburi de opinii pe tema legaturii dintre iridoscopie, acupunctura si privind bazele stiintifice ale acestor doua metode medicale, cu dr. Ero Guetti.