SCRISORI DE MULTUMIRE

CONTINUTUL SCRISORILOR PE SCURT

 

 

Cazul Anica Raileanu – cancer cerebral

 

În urma vindecarii de catre ing. Fanica-Voinea Ene a Anicai Raileanu de cancer cerebral , fiica ei Maria Apostol a adresat o scrisoare Fundatiei Terapia Naturista . Iato:

Mama mea, Raileanu Anica, de 72 de ani, din satul Moisica, comuna Smeeni, judetul Buzau, a fost diagnosticata în 28 februarie 2000 cu cancer cerebral, cu indicatia de a se opera. Îi erau afectate auzul, avea dezechilibre mari (abia putea merge), vazul, mirosul.

Nu a acceptat operatia si am decis sa urmam tratamentul prescris de d-l Fanica-Voinea Ene. Am luat tinctura anticancerigena din plante medicinale, ienupar, argila si alte remedii naturale. Dupa o jumatate de an, au disparut simptomele enumerate, cu exceptia parezei faciale care s-a ameliorat mult.

Multumiri din suflet domnului Voinea si Fundatiei „Terapia naturista “.

Fiica, Apostol Maria , Buzau, Cartier Dorobanti II,bloc K5,

Apartament 13, telefon 0238-410 143

 

 

Cazul Steliana Manole – cancer mamar

 

Despre cazul Stelianei Manole (cancer mamar), vindecat de ing. Fanica-Voinea Ene, ziarul „ National “ din 31 octombrie 2000 a publicat o stire sub titlul O prahoveanca a învins cancerul urmând un tratament cu plante medicinale . O redam în întregime, deoarece este plina de semnificatii majore privind extraordinara forta curativa a mamei noastre universale – Natura :

Acum patru ani, în familia Stelianei Manole din orasul prahovean Valenii de Munte era jale mare. Femeia fusese diagnosticata, apoi operata de neoplasm mamar. Totusi, medicii nu-i dadeau sanse de supravietuire. Asa ca rudele au fost avertizate ca este necesar sa-i cumpere sicriu, haine pentru înmormântare si ce mai este de trebuinta, în cazul unui deces, ca sa nu fie luate pe nepusa masa. Cineva a fost de parere sa-l cheme sa o vada pe femeia de 56 de ani si pe Fanica Voinea Ene, despre care se stie în Valenii de Munte ca tamaduieste bolile cu plante. Steliana a urmat o saptamâna tratamentul cu ceaiuri si tincturi, indicat de terapeutul naturist. Familia se pregatise de înmormântare, dar ea spera într-o minune. În loc sa moara, a vazut ca se simte mai bine. Si a continuat cu tratamentul din plante medicinale, înca un an si jumatate. De la zi la zi, femeia s-a simtit tot mai bine, pâna s-a vindecat. Din când în când urmeaza un tratament contra recidivelor. Dar se stie ca a scapat de ce e mai rau. Boala a fost învinsa numai cu plante medicinale. Steliana are acum preocupari normale si nu se mai teme de cancer. Nina Marcu.

 

 

 

Cazul Gheorghe Bocu – polimiozita

 

Spirit altruist, Gheorghe Bocu , vindecat de ing. Fanica-Voinea Ene de polimiozita (boala autoimuna grava), a socotit ca experienta sa ar putea folosi si altora. Asa ca a trimis o scrisoare revistei Formula AS . Mesajul sau este scurt, dar emotionant:

În luna octombrie 2001, aflându-ma în spital din cauza unei polimiozite, fara sanse de vindecare, am aflat din revista „Formula AS“ despre tratamentele cu argila vânata si cu plante ale d-lui Ene Fanica din Valenii de Munte. Fara sa stau pe gânduri, m-am externat si m-am dus sa îl caut, iar dupa discutiile avute, mi-am dat seama ca mai am de trait. Am urmat cu exactitate tratamentul prescris si chiar dupa prima luna am reusit sa ma reapuc de munca. La ora actuala sunt aproape de vindecarea totala, drept care îi multumesc binefacatorului meu, rugându-l pe Dumnezeu sa îi dea sanatate, ca sa vindece cât mai multi oameni. Aceleasi gânduri de bine si din partea sotiei si fiicelor mele, beneficiare ale faptului ca tatal lor poate din nou munci.

Bocu Gheorghe , str. Poienitei nr. 1, ap.5, jud. Vrancea, tel. 0723-68.74.68 („ Formula AS “ nr. 555 din februarie 2003, pag.4).

 

 

Cazul Gheorghe Vaivod – carcinom orofaringian

 

Mânat de o profunda recunostinta fata de d-l ing. Fanica-Voinea Ene, care i-a salvat viata, Gheorghe Vaivod , diagnosticat cu carcinom orofaringian , a adresat Fundatiei Terapia Naturista o scrisoare de multumire din care spicuim:

Cuvintele nu cred ca pot exprima întreaga recunostinta fata de d-l ing.Voinea-Fanica Ene, care m-a salvat de la o moarte sigura. Doctorii îmi mai dadusera maxim doua luni de trait.

Totul a început în primavara anului 2002, când am fost diagnosticat cu carcinom orofaringian cu osteoliza oaselor nazale. Abia mai puteam înghiti si respira (…).

Tratamentul cu citostatice nu a dat rezultate. Dimpotriva, boala s-a agravat. Nu mai puteam respira pe nas si nu ma mai puteam alimenta decât cu lichide. (…)

M-am adresat atunci d-lui Voinea, care mi-a prescris instilatii nazale si gargare cu fiertura de marul-lupului, tincturi de plante, argila, petrol, propolis si alte produse. Dupa sase luni de tratament chinurile mele au luat sfârsit. Tumoarea s-a curatit complet. Acum mamânc normal, respir normal, sunt un om perfect sanatos. Mi-am reluat serviciul.

Mii de multumiri d-le doctor! Sa va dea Dumnezeu sanatate si viata lunga !

Vaivod Gheorghe , str. Sitarului nr.27, bl. D.27, sc.A., ap.37, cod.500275, Brasov, tel.fix 0268-58.67.04, mob.0745-97.54.20.