inapoi inapoi

NODULI TIROIDIENI

M. Dana, 18 ani, Botoşani. A fost diagnosticată în 1998 cu boala Basedow (hipertiroidie marcată) cu noduli tiroidieni. Acuza în special stare de slăbiciune generală, nervozitate accentuată, senzaţie de nod în gât la emoţii şi enervări, oboseală, insomnii, sete de aer, lipsă de poftă de mâncare ş.a. Medicaţia chimică administrată timp de aproape 2 ani nu a dat rezultatele aşteptate.

D-l F.-V.Ene i-a prescris un tratament complex cu plante medicinale, Argilă şi produse apicole. După 3 luni de cură, nodulii au dispărut . Urmează tratament de întreţinere 1 luna pe trimestru.

Ancăr Doina, 67 de ani, din com. Baloteşti, jud. Ilfov, diagnosticată în 2006 cu noduli tiroidieni pe fond de hipotiroidie. Principalele simptome erau hipertensiune arterială, greutate peste limitele normale şi tulburări de memorie şi cardiace. Tratamentul alopat administrat timp de aproape 1 an nu a dat rezultatele aşteptate.

S-a adresat d-lui F.-V. Ene, care i-a prescris o tinctură de plante medicinale preparată de d-lui, cataplasme cu argilă, antioxidanţi naturali ş.a. După 6 luni de cură, la ecografia specifică s-a constatat dispariţia nodulilor.